Studio Calm

 

Aanbod behandelingen (ladies only)

 
Mind & Massage

90 minuten 

Mind & Reiki

90 minuten

Ontspannende Mind Reiki Massage

90 minuten                                

Ontspanningsmassage

60 minuten

 


Mind & Massage:

Ik geef je graag eerst de gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen. Vertel wat er in je hoofd omgaat en ik luister naar je, zonder oordeel, zonder iets te willen veranderen. Ik geef je graag de ruimte om te ontladen, je hart te luchten en zo ruimte te creeren om de energie (weer) te laten stromen. Droom daarna lekker weg tijdens de diepe ontspanningsmassage en sluit je even af van de buitenwereld. Er wordt tijdens de massage niet gesproken. 

                                                                                        

Mind & Reiki:

Deze behandeling start hetzelfde als de Mind & Massage behandeling. Ik geef je graag de ruimte om te ontspannen en te vertellen wat er in je omgaat. Soms loopt je hoofd over en heb je behoefte aan een luisterend oor, je hart te luchten. Ik luister naar je, oordeel-vrij zonder iets te willen veranderen. Daarna ontvang je reiki. Tijdens de reikibehandeling lig je op een behandeltafel met (gemakkelijke) kleding aan. Je ontvangt de reiki via mijn handen die ik (gericht of intuitief) op je lichaam plaats. 

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dit betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt. Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, bewust of onbewust in zijn of haar lichaam heeft. 

Sommige mensen staan sceptisch tegenover reiki, maar onbewust doet iedereen aan een vorm van reiki. Wanneer je bijvoorbeeld bent gevallen op je knie, dan leg je automatisch je hand op je knie. Dit omdat je hand de pijn verlicht. 


Ontspannende (Mind) Reiki Massage:

Een heerlijk ontspannende massage in combinatie met een reiki behandeling. Een hemelse combinatie, al zeg ik het zelf. De massage heeft een diep ontspannen effect op spieren, huid en weefsels. De reiki behandeling (aansluitend op de massage) zorgt ervoor dat eventuele blokkades in het lichaam worden doorbroken en energie weer gaat stromen (zie bovenstaand wat Reiki is). De reiki massage is ook uit te breiden met een stukje Mind. Even je hoofd leegmaken door te vertellen wat er in je omgaat, waar je tegen aan loopt. Zo kan je zo ontspannen mogelijk de behandeling ervaren met een 'clear mind'.


Ontspanningsmassage:

Ben je druk en zit je veel in je hoofd? Ben je gespannen of heb je weinig energie? Dan is dit een fijne massage voor jou. Deze massage komt voort uit de haptonomie en legt de focus op het aandachtig en langzaam en liefdevol aanraken. Het heeft een positief effect op de energieverdeling door het lichaam. Echt een massage voor een ontspannen lichaam. Even opladen en een cadeautje aan jezelf.


Tijdens de behandelingen kan ik soms ook gebruik maken van verschillende methodieken bijvoorbeeld klankschalen, koshi’s, inzichtskaarten of edelstenen. Dit bespreken we altijd voorafgaand aan de behandeling. Het mooie van het gebruik van een methodiek is dat de behandeling nog meer op jou persoonlijk kan worden afgestemd.Liever een andere samenstelling of vragen over het aanbod? Neem contact op voor de mogelijkheden.