Studio Calm

 

Holistische Behandeling (in opleiding)


Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken met als doel ontspanning en het verminderen of verhelpen van klachten op holistische wijze. 

Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Door de klacht met deze visie te benaderen, kan pas echt goed worden ontdekt waar de klacht nu eigenlijk echt vandaan komt en hoe deze dus het beste behandeld kan worden. 

De behandeling begint met het gebruik van inzicht kaarten (eventueel met een hulpvraag). Zodoende kom ik wat meer over je te weten, wat ik fijn vind voor het vervolg van de behandeling. Vervolgens geef ik een ontspannende hoofdmassage en reiki (gericht op eventuele klacht(en) of ter ontspanning). De behandeling kan uitgebreid worden met een meditatie en/of een ademhalingsoefening.

Andere tools en vaardigheden die ingezet kunnen worden tijdens een behandeling zijn:

Klankschalen en koshi’s, edelstenen, energetisch werk en coaching.


Reiki behandeling

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dit betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt.

Tijdens de reikibehandeling lig je op een behandeltafel met (gemakkelijke) kleding aan. Je ontvangt de reiki via mijn handen die ik (gericht of intuitief) op je lichaam plaats. 

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, bewust of onbewust in zijn of haar lichaam heeft.

Sommige mensen staan sceptisch tegenover reiki, maar onbewust doet iedereen aan een vorm van reiki. Wanneer je bijvoorbeeld bent gevallen op je knie, dan leg je automatisch je hand op je knie. Dit omdat je hand de pijn verlicht. Mocht je vragen en/of interesse hebben, neem dan gerust contact met mij op.