Mindfull Kids

♥ Pure verbinding met kinderen 45 minuten per les


Kindermindfulness met yoga & meditatie

Bij mij in de les mag je zijn wie je bent. Door de les word je rustiger, leer je te vertrouwen op je lichaam en voel je je op je gemak. Mindfulness, yoga en mediteren is gezond voor lichaam en geest en brengt rust in deze hectische tijd waarin kinderen opgroeien.

Wat ik zelf het mooiste vind aan mindfulness, yoga en meditatie met kinderen, is de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Zo ontstaat er een goede balans.

De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van het lichaam.

Ik wissel de yogahoudingen af met meditaties en mindfulness. Ik vind het belangrijk voor kinderen om te (leren) voelen. Zo leer je wat er speelt in je lichaam. Ik voeg oefeningen van dankbaarheid en liefde toe en wissel inspanning en ontspanning af. Ik geniet enorm van de speelsheid, vreugde en ontvankelijkheid van de kinderen.


Kindermassage (alleen op zaterdag of eventueel in overleg op ander moment) 30 minuten


Het doel van kindermassage is om middels liefdevolle aanrakingen het welzijn van kinderen te bevorderen. Het allerbelangrijkste wat ik jouw kind wil meegeven is ontspanning. Kinderen vinden het net als volwassenen heerlijk om gemasseerd te worden. Aanraking is een van de belangrijkste levensbehoefte. Door de ontspanning van de massage zal jouw kind beter slapen, beter slapen verbetert concentratie. Andere mooie voordelen van een (regelmatige) kindermassage:

  • Loslaten van spanning
  • Het ‘knuffelhormoon’ oxytocine wordt aangemaakt. Dit hormoon zorgt voor binding en verbondenheid
  • Vermindert stress

De massage duurt maximaal 30 minuten en als ouder mag je er natuurlijk bij blijven. Ook is er de mogelijkheid om een boekje te lezen en een kopje thee te drinken naast de ruimte waar de massage gegeven wordt. Mocht jouw kind het fijn vinden, dan mag er altijd een knuffeltje of een boekje meegenomen worden. Voorlezen tijdens de massage door de ouder kan een mooie aanvulling zijn.


Ik masseer met een klein beetje olie de rug, benen, armen, het gezicht en eventueel de buik. Alles wordt vooraf uitgelegd. Wanneer massage op het blote lijfje te spannend is, kan er altijd gekozen worden voor een energetische behandeling. Dit is een combinatie van Reiki en lichte massage strijkingen. Jouw kind houdt dan de kleding aan.


De ontspanning kan na de behandeling doorwerken, maar houd er rekening mee dat er meerdere sessies nodig kunnen zijn om eventuele klachten minder te laten worden.


Vragen? Neem Contact op

Wil jij graag ondersteuning & ontspanning bij een fertiliteitstraject?


https://studiocalmfertility.nl

maandag         18:00–22:00


dinsdag             18:00–22:00


woensdag         18:00–22:00


donderdag          8:30–12:30


zaterdag              8:30–12:30


zondag                 8:30–12:30


Adres:


Praktijk De Nieuwe Lente Raadhuisstraat 56A Heemstede


De Massagerette


Drapenierstraat 5 Haarlem


Telefoon:  06-54266990


E-mail: info@studiocalm.nlOnze openingstijden

KINDERMINDFULNESS met yoga & meditatie


Ik geef naast massages ook KINDERMINDFULNESS met yoga en meditatie. Ik wil graag kinderen kennis laten maken met deze prachtige en waardevolle manier van ontspannen. Les is voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.Foto: Marijn de Wijs

3 lessen met thema (meer info over thema’s volgt)

Zondagochtend 5, 12 & 26 februari @ De Nieuwe Lente in Heemstede


TIJD: 11.00 - 11.45 uur


3 lessen €42.50 of een losse les €15.00

Voor meer informatie of het opgeven voor een les, app of bel 06-54266990, per mail of contactformulier mag natuurlijk ook! Beperkt aantal plaatsen.


Studio Calm