Studio Calm

 

Kindermindfulness met yoga & meditatie


Wat ik zelf het mooiste vind aan mindfulness, yoga en meditatie met kinderen, is de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Zo ontstaat er een goede balans.

De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van het lichaam. 

Ik wissel de yogahoudingen af met meditaties en mindfulness. Ik vind het belangrijk voor kinderen om te (leren) voelen. Zo leer je wat er speelt in je lichaam. Ik voeg oefeningen van dankbaarheid en liefde toe en wissel inspanning en ontspanning af. Ik geniet enorm van de speelsheid, vreugde en ontvankelijkheid van de kinderen.

Bij mij in de les mag je zijn wie je bent. Door de les word je rustiger, leer je te vertrouwen op je lichaam en voel je je op je gemak. Mindfulness, yoga en mediteren is gezond voor lichaam en geest en brengt rust in deze hectische tijd waarin kinderen opgroeien.


Partijtje vieren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Foto: Marijn de Wijs


KINDERMINDFULNESS met yoga & meditatie

Ik geef naast massages ook KINDERMINDFULNESS met yoga en meditatie. Ik wil graag kinderen kennis laten maken met deze prachtige en waardevolle manier van ontspannen. Les is voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.  

Zondag 25 september                   

TIJD: 10.00 - 11.00 uur

€14.00 euro per les 

Voor meer informatie of het opgeven voor een les, app of bel 06-54266990, per mail of contactformulier mag natuurlijk ook! Beperkt aantal plaatsen.


 

E-mailen
Bellen