Studio Calm

 

Ontspannende massages (ladies only)

 

Alle massages die ik geef, zijn gericht op ontspanning en holistisch. Holistisch stamt af van het Griekse woord ‘holos’ en staat voor ‘geheel’. Tijdens de behandeling kijk ik niet alleen naar een specifieke klacht, maar naar het lichaam in zijn totaliteit.Ontspanningsmassage (alleen rug)

30 minuten 

Ontspanningsmassage (hele lichaam)

60 minuten

Ontspannende mama-massage (bij jou thuis)

45 minuten                                 

Ontspannende reiki-massage 

75 minuten


Haptische ontspanningsmassage:

Ben je druk en zit je veel in je hoofd? Ben je gespannen of heb je weinig energie? Dan is dit een fijne massage voor jou. Deze massage komt voort uit de haptonomie en legt de focus op het aandachtig en langzaam aanraken. Het heeft een positief effect op de energieverdeling door het lichaam. Echt een massage voor een ontspannen lichaam.  Ik combineer verschillende massage technieken en gebruik reiki om zo energie meer door het lichaam te laten stromen.

Ontspannende mama-massage: 

Een ontspannende massage van 45 minuten. Ik masseer je hoofd, nek, schouders en rug. Als mama vergeet je soms tijd voor jezelf te nemen. Verras jezelf met een heerlijk ontspannende massage. Bij voorkeur in de avond, zodat je na een kopje thee lekker ontspannen je bedje in kan.

Ontspannende reiki-massage:

Een heerlijk ontspannende massage in combinatie met een reiki behandeling. Een hemelse combinatie, al zeg ik het zelf. De massage heeft een diep ontspannen effect op spieren, huid en weefsels, De reiki behandeling (aansluitend op de massage) zorgt ervoor dat eventuele blokkades in het lichaam worden doorbroken en energie weer gaat stromen.


*Liever een ontspanningsmassage aan huis? Neem contact op voor de mogelijkheden.