Studio Calm

 

Afspraak maken?

Mijn Blog

Foto Marijn de Wijs

2023-01-16

Als ik niet in mezelf geloof, wie gelooft mij dan wel? ♥

Soms bekruipt mij dat gevoel wel eens, nou ja eigenlijk best wel vaak.
Geloof ik wel in mezelf, kan ik dit wel, ben ik goed genoeg, op de juiste weg en anderen zijn er vast beter in.

Ik ben gestart met Studio Calm, omdat ik een missie heb. Het is mijn missie om vrouwen en kinderen te laten ontspannen. Of dit nu is door middel van massage, reiki, mindfulness, ademhaling, het bieden van een luisterend oor of een combinatie daarvan, gewoon pure ontspanning.
Dat hebben we namelijk allemaal nodig. De een wat vaker dan de ander, maar ontspanning hoort erbij. En dan bedoel ik echt even helemaal niets hoeven doen! Zelfs geen serie onderuitgezakt op de bank kijken, ook dat geeft je hoofd namelijk niet de rust die het soms gewoon nodig heeft.
Hoe vaak neem je de tijd om echt even niks te doen? We zijn zo gewend om de hele dag bezig te zijn. Of het nu werk is, voor de kinderen zorgen, halen en brengen naar het sportveld, weekenden vol gepland, noem maar op.
Op dit moment zijn er enorm veel mensen met burn out klachten. Ook jongeren geven aan dat ze zoveel druk voelen, neem alleen al social media, de mobiele telefoon. Nooit even echte rust.

En die echte rust, zonder telefoon, geen prikkels van buitenaf, alleen jezelf onderdompelen in rust, wil ik zo graag bieden.

Massage wordt vaak gezien als een luxe en we pakken die luxe pas als het ‘te laat’ is. Als je al last hebt van je schouders, pijn in je rug, moe, weinig energie, noem maar op. En het gekke is, die afspraak bij de kapper staat vaak al gepland, bijna iedere 2 maanden.
Ik snap dat, want het oog wil ook wat, maar je lijf en hoofd van ‘binnen’ aandacht geven is net zo, of misschien wel nóg belangrijker.

En dan kom ik bij reiki, zal je denken daar heb je haar weer ;-)
Maar ik vertel het toch (nog een keer).
De combinatie van massage en reiki noem ik altijd magisch. Het ontspant op een diepere laag, energie gaat weer stromen waar eventuele blokkades liggen in je lijf en het heelt. Pijnklachten verminderen of verdwijnen zelfs na een of meerdere sessies. En wat zo mooi is, iedereen kan het, het is geen hocus pocus, maar puur en alleen energie.
Misschien heb je wel eens last van je buik, vaak helpt het om je handen op je buik te leggen, dat verlicht iets. Hetzelfde geldt voor hoofdpijn, een hand op je hoofd, dat verzacht. Je voelt het en dat is wat reiki doet; verlichten en verzachten.

Tijdens een behandeling wil ik verlichten en verzachten. Door middel van massage en reiki.
Wanneer ik bovenstaande opschrijf, voel ik weer dat enthousiasme. Dan geloof ik weer, weet ik dat ik op de juiste weg ben en ga ik dus door.
Door met masseren, vrouwen en kinderen laten voelen wat er in hun lijf omgaat en luisteren naar wat ik kan betekenen voor jou.

Benieuwd en voel je iets borrelen bij het lezen van bovenstaande tekst? Neem eens contact op. Ik vertel met liefde over mijn missie en wat ik voor jou kan doen. En weet, ontspannen is geen luxe maar een must. Liefs

Admin - 13:21:19 @E-mailen
Bellen