Studio Calm

 

Peuter- & kleuteryoga


Wat ik zelf het mooiste vind aan yoga met kindjes, is de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Zo ontstaat er een goede balans.

De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de peuters en kleuters. Tijdens de les zingen we liedjes en spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden.Daarnaast maken de kleintjes kennis met eenvoudige ademhalingsoefeningen.

Bij mij in de les mag je zijn wie je bent. Door de les word je rustiger, leer je te vertrouwen op je lichaam en voel je je op je gemak. Yoga is gezond voor lichaam en geest en brengt rust in deze hectische tijd waarin kinderen opgroeien.

Ik geef de yogales ook op aanvraag. Vind je het leuk om samen met een clubje (max 4 volwassenen) en jullie kleintjes een les te volgen, neem dan contact op. We bespreken samen de mogelijkheden.


Partijtje vieren? Neem contact op voor de mogelijkheden.


KINDERYOGA met Mindfulness & Meditatie

Op zaterdagochtend 17 juli geef ik een les KINDERYOGA (leeftijd 6 tot 10 jaar). Omdat ik ook de iets oudere kinderen kennis wil laten maken met deze prachtige en waardevolle manier van ontspannen.                                        

Tijd: 9.30 - 10.10 (12,50 per kind)


Voor meer informatie of het opgeven van je kindje app of bel 06-54266990, per mail of contactformulier mag natuurlijk ook! Beperkt aantal plaatsen.