Studio Calm

 

Peuter- & Kleuteryoga


Wat ik zelf het mooiste vind aan yoga met kindjes, is de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Zo ontstaat er een goede balans.

De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de peuters en kleuters. Tijdens de les zingen we liedjes en spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden.Daarnaast maken de kleintjes kennis met eenvoudige ademhalingsoefeningen.

Bij mij in de les mag je zijn wie je bent. Door de les word je rustiger, leer je te vertrouwen op je lichaam en voel je je op je gemak. Yoga is gezond voor lichaam en geest en brengt rust in deze hectische tijd waarin kinderen opgroeien.

Ik geef de yogales ook op aanvraag. Vind je het leuk om samen met een clubje (max 4 volwassenen) en jullie kleintjes een les te volgen, neem dan contact op. We bespreken samen de mogelijkheden.


OUDER EN PEUTERYOGA

25 oktober van 9.30 tot 10.00 uur (van 2 t/m 4 jaar + 1 ouder). Beperkt aantal plekjes beschikbaar. 15 euro, opgeven kan via app 06-54266990


LET OP:

17 oktober (extra les van 10.15 tot 10.45, nog 2 plekjes!!

7 november

21 november


Op zaterdagochtend (2x per maand) geef ik een les peuter- en kleuteryoga bij De Nieuwe Lente in Heemstede. Van 9.30 uur tot 10.00 uur. Kosten zijn 10 euro per kindje, per les. Deze les is zonder ouder.

Voor meer informatie of het opgeven van je kindje app of bel 06-54266990, per mail of contactformulier mag natuurlijk ook! Beperkt aantal plaatsen.