Studio Calm

 

Wie ben ik?


Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan, moeder van onze 2 dochters Tedje & To.

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding peuter- en kleuteryoga gevolgd en een opleiding ontspanningsmassage. Ik wilde naast mijn parttime baan als office manager meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en kinderen, zeker op het gebied van ontspanning. Mede door de komst van onze tweede dochter To heb ik besloten te stoppen als office manager en mij meer bezig te houden met massage en yoga. Met als uitgangspunt een mooie balans tussen ons gezin en mijn passie. 

Holistisch Therapeut

Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Deze breed georiënteerde opleiding geeft mij veel energie en nieuwe inzichten en is een mooie aanvulling op de weg die ik ben ingeslagen. In de opleiding leg je sluiers, (oude) pijnen en overlevingsmechanisme af en je leert overtuigingen en patronen los te laten. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je hart. Daarnaast geloof ik, naast de Westerse geneeskunde ook in holistisch kijken naar het lichaam. Je kijkt niet alleen naar de specifieke klacht, maar naar de mens in zijn totaliteit. Ik geniet ontzettend van de opleiding, omdat het echt een cadeautje aan mijzelf is en ik wil dit gevoel en mijn kennis heel graag delen. Het brengt mij veel en ik hoop zó dat ik dit aan de vrouwen om mij heen mee mag geven d.m.v. de behandelingen die ik geef. 

Tijdens de behandeling wil ik je laten ontspannen vanuit mijn hart, voelen wat je nodig hebt en afstemmen op jouw behoefte. Heb je een specifieke klacht, dan bekijken we dit op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Door al deze niveaus in balans te brengen, behandel ik niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak ervan. 

Bij Studio Calm staat ontspanning en verbinding centraal.

Ik kan zelf ontzettend genieten van een ontspannende massage, helemaal in drukke tijden en ik wil dit ontspannen gevoel graag doorgeven aan vrouwen die een moment van rust nodig hebben. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen & cursussen gevolgd die aansluiten bij een ontspannende manier van masseren. 

Ik heb ervoor gekozen het stukje 'Mind' erbij aan te bieden, omdat ik het belangrijk vind dat je zo ontspannen mogelijk de behandeling ervaart. Even je hoofd leeg maken voor een behandeling, vertellen wat er in je hoofd omgaat en waar je tegen aanloopt, kan je helpen om nog meer te ontspannen. 

Peuter- en kleuteryoga & Kinderyoga met Mindfulness & Meditatie

Bij de peuter- en kleuteryoga geniet ik van de manier hoe kleine kinderen in het leven staan. Vol in het moment en volkomen zichzelf. De balans tussen actief zijn en ontspanning, hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de les zingen we liedjes, masseren we onzelf en elkaar en spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden. Ik geef ook kinderyoga in combinatie met mindfulness en meditatie. Ik vind het belangrijk om ook de oudere kinderen kennis te laten maken met deze mooie manier van ontspanning. Deze les is bedoeld voor kinderen van 6 tot 10 jaar.


Heb je vragen over een massagebehandeling, reiki-behandeling of yoga, neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten bij Studio Calm.