Studio Calm

 

Wie ben ik?


Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan, moeder van onze 2 dochters Tedje & To.

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding peuter- en kleuteryoga gevolgd en een opleiding ontspanningsmassage. Ik wilde naast mijn parttime baan als office manager meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en kinderen, zeker op het gebied van ontspanning. Mede door de komst van onze tweede dochter To heb ik besloten te stoppen als office manager en mij meer bezig te houden met massage en yoga. Met als uitgangspunt een mooie balans tussen ons gezin en mijn passie. Daarnaast ben ik in januari gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Deze breed georiënteerde opleiding geeft mij veel energie en nieuwe inzichten en is een mooie aanvulling op de weg die ik wil inslaan. In de opleiding leg je sluiers, (oude) pijnen en overlevingsmechanisme af en je leert overtuigingen en patronen los te laten. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je hart. Daarnaast geloof ik, naast de Westerse geneeskunde ook in holistisch kijken naar het lichaam. Je kijkt niet alleen naar de specifieke klacht, maar naar de mens in zijn totaliteit. Ik geniet ontzettend van de opleiding, omdat het echt een cadeautje is aan mijzelf en ik wil dit gevoel en mijn kennis heel graag delen. Het brengt mij veel en ik hoop zó dat ik dit aan de vrouwen om mij heen mee mag geven d.m.v. de behandelingen die ik geef. 


Bij Studio Calm staat ontspanning centraal

Ik kan zelf ontzettend genieten van een ontspannende massage, helemaal in drukke tijden en ik wil dit ontspannen gevoel graag doorgeven aan vrouwen die een moment van rust nodig hebben. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen & cursussen gevolgd die aansluiten bij een ontspannende manier van masseren.

Tijdens de holistische behandeling wil ik je laten ontspannen vanuit mijn hart, voelen wat je nodig hebt en afstemmen op jouw behoefte. Heb je een specifieke klacht, dan bekijken we dit op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Door al deze niveaus in balans te brengen, behandel ik niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak ervan. 

Bij de peuter- en kleuteryoga geniet ik van de manier hoe kleine kinderen in het leven staan. Vol in het moment en volkomen zichzelf. De balans tussen actief zijn en ontspanning, hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de les zingen we liedjes, spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden.

Heb je vragen over een massage, over de yoga of over een holistische behandeling, neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten bij Studio Calm.