WELKOM BIJ STUDIO CALM

Het is mijn missie om vrouwen en kinderen weer tot rust te laten komen. Pure ontspanning laten voelen in lichaam en geest en energie weer te laten stromen, daar waar het nodig is.  Ontspannen is geen luxe maar een MUST.

Alles is energie en het is zo belangrijk om vooral in deze tijd je batterij zo nu en dan op te laden, je energie weer te laten stromen. Er gebeurt zoveel om ons heen, tijd nemen om echt te ontspannen is er vaak niet, of die tijd geven we onszelf niet.

Ik hoop als reiki master en masseur samen te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.

Waar loop je tegen aan, wat kost jou energie of geeft jou juist energie? Waar liggen de pijnpunten en welke tips kan ik jou meegeven, alles in combinatie met een massage en reiki behandeling.
GENIETEN 

Studio Calm staat voor ontspanning, liefdevolle aandacht & verbinding. Speciaal voor alle vrouwen & kinderen.

Meer info? 06-54266990


Mind Massage & Reiki

Mind & Reiki

Calm Intentie Massage (sessie 2 uur)

♡ Kindermassage


Zit je niet zo lekker in je vel? Weinig energie? Onrust in je hoofd en lichaam en heb je een grote behoefte aan diepe, pure ontspanning? Neem contact op en maak een afspraak. Gun jezelf een moment van liefdevolle aandacht, rust en laat jouw energie weer stromen. Kom weer in verbinding met je hart.
Heb jij behoefte aan diepe ontspanning en wil je genieten van een heerlijke massage in combinatie met reiki en aandacht voor jouw mind (wat gaat er in je om, waar loop je tegenaan of gewoon even stoom afblazen)?

Of gun je jouw kind een heerlijke, rustgevende massage met reiki? Omdat het zo belangrijk is om kinderen van jongs af aan te laten voelen wat ontspanning van lichaam en geest voor ze doet? Neem contact op en ervaar.

Als Holistisch Therapeut masseer ik graag intuïtief vanuit mijn gevoel. Vanuit het holisme (holos = heelheid) kijk ik graag naar de mens als geheel.

Lichaam en geest zijn in verbinding met elkaar en wanneer deze in balans zijn, stroomt de juiste energie. Ik integreer reiki bij alle behandelingen die ik geef. Meer weten over wat reiki is? Klik op deze link Mind & Reiki 


Heb je vragen over een massage, reiki of wil je meer weten over jouw adempatroon? Neem dan vrijblijvend Contact op.


Telefoon: 06-54266990


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten bij Studio Calm.

Adres:


Praktijk De Nieuwe Lente

Raadhuisstraat 56A Heemstede


De Massagerette

Drapenierstraat 5 zwart Haarlem


Telefoon:  06-54266990

E-mail: info@studiocalm.nl
Wil jij graag ondersteuning & ontspanning bij een fertiliteitstraject?


https://studiocalmfertility.nl

Studio Calm