Calm Intentie Massage

Pure aandacht en ontspanning


Hoe en wat?


Bij deze sessie van 2 uur is er meer ruimte om te praten over wat er in je omgaat. Soms heb je naast het ontvangen van een heerlijke massage ook de behoefte aan verdieping. Je hart luchten, praten over wat er in je omgaat en zit je wellicht niet lekker in je vel. Tijdens deze behandeling krijg je de ruimte om te voelen en te praten.
We starten altijd met het gesprek. Waar wil je het over hebben, waar loop je tegenaan, waar kan ik je mee helpen en wat speelt er op dit moment bij jou. Je voelt de behoefte om gehoord te worden. Hier hebben we dan ook de tijd voor.


Intentie kalm rust ademhaling

Foto Marijn de Wijs

De sessie duurt 2 uur, waarvan de massage & reiki minimaal 60 minuten duurt.


Ik nodig je uit om te voelen, vandaar dat we ook samen een ademhalingsoefening doen. Omdat we zo in ons hoofd zitten tegenwoordig, vergeten we nog wel eens om te voelen. Als je voelt, kom je dichter bij wie je werkelijk bent, soms komen er fysieke klachten naar boven. Waar wil je naartoe en waar heb je nu behoefte aan?

Daar komen we bij de intentie. Een intentie wil zeggen, een voornemen, iets waar je je aandacht en focus op wil leggen voor een bepaalde tijd. Dus wat is jouw intentie? Waar wil jij de komende tijd je aandacht op richten? Vind je dit lastig? We kunnen dan gebruik maken van een inzichtkaart, een steuntje in de rug.

Dan nog een cadeautje van mij aan jou, de massage met reiki.

Ik neem de intentie mee tijdens de massagebehandeling. Een pure ontspanningsmassage op een (verwarmde) massagetafel met warme olie. Laat alles los, voel en geniet van een liefdevolle massage afsluitend met reiki. Reiki komt in alle behandelingen die ik geef terug. Ik vind het een fantastische aanvulling. Ervoor open staan is voldoende. Laat je verrassen.

Een sessie puur voor jou, gericht op jou, alle aandacht voor jou.

Studio Calm