Cheraldine


Mijn naam is Cheraldine. Ik ben getrouwd met Daan, moeder van twee meisjes, Tedje en To en oprichter van Studio Calm en Studio Calm Fertility.


Masseren deed ik al een tijd en in 2019 ben ik gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Hier ben ik in aanraking gekomen met reiki. Waar ik eerst dacht dat reiki niets voor mij was (veel te zweverig) werd ik blij verrast! Wat een rust, kalmte, diepe ontspanning kan reiki teweegbrengen. Toen ben ik begonnen met het integreren van reiki bij de massages die ik geef.

Studio Calm staat voor kalmte, rust, ontspanning, verbinding en liefdevolle aandacht. Aandacht niet alleen voor je lichaam, maar ook juist voor je geest.

Ik hou van de zee, het strand, de lente en de zomer. Het borrelen met vrienden, lekker uiteten en de pijn in mijn buik van het lachen. De knuffels van mijn meiden, ons fijne gezin. Autorijden vind ik heerlijk, vooral in mijn Lada Niva.

Ik ben van tijd tot tijd nog heel verdrietig omdat mijn lieve ouders er niet meer zijn, maar probeer te genieten van het leven. Mijn doel is, vrouwen echt diep te laten ontspannen. Weg te dommelen naar een diepe staat van zijn. 

Ik masseer zacht, met de gedachte dat een lichaam zelf weet hoe het moet ontspannen. Wanneer je (chronische) stress hebt, vast zit en energie niet kan stromen, heb je hulp nodig om je hoofd en lijf weer te laten ontspannen.

Door comfortabel te liggen, controle los te laten, te letten op je ademhaling en je over te geven aan de tijd voor jezelf en jezelf dat te gunnen, dan volgt die ontspanning in hoofd en lijf vanzelf. En ik geef je met massage en reiki net dat 'duwtje' in de juiste richting.

Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een stukje zelfliefde. Want zorgen voor jezelf is zo ontzettend belangrijk.  

 


Because Today I Am Calm


Ik hou van autorijden. Het liefst in een bijzondere auto. Graag anders dan anders. Vroeger reed ik in een lelijke eend. Eerst een rode toen een donkerblauwe. Een feestje om in te rijden. Het dakje dat open kon, de geur, het schakelen, het geluid, heerlijk! Ik geniet ervan.

Daarna een Fiat 126, knalrood, reed niet hard en klein, heel klein, maar ook zo leuk!

Ik heb een handige vader, die mij altijd kon helpen met een lege accu, of met iets dat weer vervangen moest worden. Dankbaar dat ik altijd kon bellen, wanneer ik weer eens stil stond langs de weg.

Nu dus een Lada Niva, de allerleukste auto (al zijn de meningen daar over verdeeld).

Mijn momentje van 'calm' wanneer ik achter het stuur zit.